Alustame üleminekust BRUX toortoidule.. kas kuivtoidult või muult toortoidult.

Toidu vahetusega läheb umbes nädal aega.

DSC08740 Edit
DSC08740 Edit

1-3 päev

Tutvusta oma koerale toortoidu maailma. Tehke esimene tutvus toorega ilma magu liigselt ärritamata. Toortoit on koera seedimisele uus kogemus. Ärge kiirustage ning võtke samm-sammu haaval.. kuigi teie koer ei pruugi sellega nõustuda ja nõuab kohe tervet kausitäit.

4-5 päev

Suurenda kausis toortoidu kogust. Sinu koer on kindlasti väga tänulik. Kas oled märganud, et koer ootab õhinaga toidukorda?

6-7 päev

Sinu koer on juba peaaegu jõudnud toortoidu maagilisse maailma! Ainult paar päeva on jäänud.

Grande finale

Palju õnne! Sa said hakkama! Vean kihla, et sinu koer on oma toortoidu kausi üle väga õnnelik!

1
1

1-3. päev

Lihtsustage oma koera toorelt toitmise maailma. Laske neil maitsta, ilma et nende kõht oleks häiritud. Toortoit on nende jaoks uus, nii et võtke aeglaselt ja kenasti… isegi kui teie koer ei pruugi sellega nõus olla ja nõuab täis toortoidu kaussi.

2

4-5. päev

Laske oma koeral lõpuks ometi natuke rohkem toorelt süüa. Nad tänavad teid selle eest kindlasti. Kas olete märganud, et teie koera söögiaegne väljaminek on suurenenud?

3

6.-7. päev

Me oleme peaaegu kohal. Teie koer on peaaegu üle läinud toorsöötmise maagilisse maailma! Vaid paar päeva on veel jäänud.

4

Grande finale

Palju õnne! Sa oled hakkama saanud! Vean kihla, et teie koer on selle viimase sammu üle ülimalt õnnelik.

PANE TÄHELE!
Kuna toores koeratoit seedib kiiremini ja teie koer on sellega alles harjumas, siis võite esimestel toortoiduga toitmise päevadel märgata, et teie koera kõht on veidi lahti ja kaka liiga vedel. See on täiesti normaalne. Lihtsalt vähendage natuke tempot ja pikendage üleminekuperioodi.

PANE TÄHELE!
Kuna toores koeratoit seedib kiiremini ja sinu koer on sellega alles harjumas, siis võite esimestel toortoiduga toitmise päevadel märgata, et teie koera kõht on veidi lahti ja väljaheide liiga vedel. See on täiesti normaalne ja ei tasu ennast veel lasta heidutada. Lihtsalt vähenda natuke tempot ja pikendage üleminekuperioodi.

PANE TÄHELE!
Kuna toores koeratoit seedib kiiremini ja teie koer on sellega alles harjumas, siis võite esimestel toortoiduga toitmise päevadel märgata, et teie koera kõht on veidi lahti ja kaka liiga vedel. See on täiesti normaalne. Lihtsalt vähendage natuke tempot ja pikendage üleminekuperioodi.

Kuidas serveerida oma koerale BRUX toortoitu?

  1. Sulata tuub!
    BRUXi toortoitu tuleks alati säilitada sügavkülmikus -18C juures. Enne koerale serveerimist peab toidu sulatama. Parim viis selleks on tuubi aeglane sulatus tava külmikus. Kui sulatad tuubi toatemperatuuril, siis ava tuub alles koerale serveerimisel. Nii väldid kokkupuudet putukate/kärbsetega. Samuti toatemperatuuril sulatades peab jälgima, et toit liiga kauaks sooja ei jääks. 
  2. Kas serveerida koerale BRUX toortoidu külmunult, osaliselt külmunult või täielikult sulatatuna? See sõltub puhtalt teie koera eelistusest. Meie soovitus on toit siiski vähemalt veidike üles sulatada, et tagada kõigi toitainete parem omastatavus.
  3. Mul on väike koer ja 500-grammine tuub on talle liiga suur kogus korraga sulatamiseks.
    BRUX tuubi saab jagada portsjoniteks nii külmunult kui sulatatuna. Pea meeles, et ülessulatatud tuub säilib tavakülmas vaid paar päeva. 
  4. Kuidas BRUX tuubi avada?
    Soovitame teha tuubi põhjale väike auk, enne kui selle täielikult lahti lõikate. Miks? Toortoidus, nii nagu ka toores lihas, on väga suur niiskusesisaldus, lisaks on see pakitud torusse rõhu all. Sedasi tehes pääseb õhk välja ja saad ilma suurema segaduseta tuubi avada.
  5. Serveeri koerale toit!
    Kui sinu koer ei söö kogu portsjonit korraga ära, siis ära jäta järgi jäänud toitu toatemperatuurile seisma vaid pane kohe uuesti külmikusse. Ülejäänud toit kõlbab ka serveerimiseks järgmisel toidukorral. Oma koera toidukoguse saad arvutada BRUX toortoidu kalkulaatoriga
DSC06971 Edit Edit scaled e1695553068492

Miks peaks minu koer toortoitu sööma?

Sinu koer on füüsiliselt loodud toituma kvaliteetse lihaga tasakaalustatud toortoidust. Lisaks paljudele erinevatele tervisega seotud eelistele, tagab toortoiduga toitmine ka koerale alati söögiaja põnevuse.

Loe edasi
turkey lamb brux raw dog food scaled e1695296014432

Toortoidu kalkulaator

Pole kindel, kui palju toortoitu peaks sinu koer päevas sööma? Kutsikad ja täiskasvanud koerad – kas nad söövad sama palju? Muretsemiseks pole põhjust! See ei ole üldse keeruline. Meie saame sind aidata!

Loe edasi