K: Mis on BRUXi püsitellimus?

BRUX püsitellimus on lihtne viis, kuidas tagada, et koeral on alati toit olemas. Püsitellimus on automaatne makse-tarne süsteem, mis kordub iga 2-4 nädala tagant (sõltuvalt sinu tehtud valikust). 

K: Kuidas saan vormistada BRUX püsitellimuse?

Püsitellimust saab luua kas (a) enne toodete ostukorvi lisamist või (b) ostukorvis enne makse sooritamist. 

K: Millal maksan püsitellimuse eest?

Tellimuse eest teeb BRUX püsitellimuse süsteem automaatmakse igal tarnepäeva varahommikul (vastavalt valitud tellimuse intervallile). Esimese tellimuse eest teostatakse makse koheselt.

K: Kui tihti ja millal minu BRUX püsitellimus saabub? Millised on transpordivõimalused?

BRUX püsitellimuse puhul on võimalik valida nelja tarne intervalli vahel: 1,2,3 või 4 nädalat. Püsitellimusi väljastame vastavalt valitud graafiku alusel.
Lähen tellimusele ise järgi – võite tellimusele järgi minna kohe pärast tellimuse kinnituse emaili saabumist. BRUX tellimuste väljastuspunktid asuvad Tallinnas, Pärnus ja Tartus.
Kuller – teie tellimus jõuab kohale 1-2 tööpäeva (Tallinn) või kuni 4 tööpäeva jooksul (ülejäänud Eesti). NB! Meil hetkeseisuga puudub tarne Saaremaale ja Hiiumaale. 

K: Kas püsitellimusega kaasneb soodustus?

Püsitellijatele rakendub automaatselt -10% soodustus. 

K: Kas ma saan oma tellimuse peatada või tühistada?

Jah. Saate oma tellimust peatada/kustutada, kui logite oma kontole sisse VÕI võtate meiega ühendust meili teel info@brux.ee.

K: Kas ma saan oma tellimuse sisu muuta?

Loomulikult! BRUX püsitellimust saate muuta oma kontole sisselogides või saatke email oma sooviga info@brux.ee.